Kapcsolat
people
people Több, mint
25 éves tapasztalattal.
  • Arculatépítés

    Kiterjedt nyomdai tapasztalattal rendelkezünk a kivitelezés területén is.

  • Webfejlesztés

    Az általunk készített honlapok egyedi arculattal rendelkeznek és a legmodernebb technológiával készülnek.

Ha csak egy mondatban szeretném megfogalmazni: „Mások honlapokat fejlesztenek, Mi üzleti megoldásokat alkotunk cégednek” – ennek része a honlapfejlesztés és arculatépítés.

Cégünk tulajdonosai és vezetőtanácsadója is vállalkozói környezetből érkezett. A saját szakmánkban – pénzügy, biztosítás, webfejlesztés, sales – mindannyian több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.

A UNIQUE IT tulajdonosi köre és vezetőtanácsadója olyan vállalkozok, akik külön-külön és együtt is több vállalkozást menedzselnek, így napi szinten adnak olyan üzletfejlesztési tanácsokat, melyek felhasználásával Ügyfeleink / Partnereink folyamatos üzleti növekedést tudnak realizálni. Megoldásainkkal üzletfejlesztési eszközöket adunk az ügyfelek kezébe, így biztosítva számukra vállalkozásuk növekedését.

UNIQUE, tehát egyedi. A szó legszorosabb értelmében. Mi ezen dolgozunk. Kis túlzással ugyan, de elmondhatjuk, hogy ma már szinte mindenki tud honlapot készíteni. A honlap önmagában azonban kevés. Az csak úgy van. Ha nem hordoz magában mindenki számára jól látható értékeket, akkor nem több, mint egy egyszerű webes megjelenítés. Mi itt a UNIQUT IT csapatában ennél többet szeretnénk és többet is adunk.

Komplex megoldásokat alkotunk személyre szabottan partnereink részére. Az általunk készített weblapokat és arculati elemeket nem öncélúan készítjük, hanem minden esetben az üzleti folyamatok részeként kezeljük. Aki a UNIQUE IT-t választja partnerének, az a fejlődés és a növekedés mellett rakja le a voksát, hiszen csapatunk sokszínű szakmai tudása adja ezeknek az alapját.